Vanaf het begin hebben wij veel vleeskuikenklanten in onze klantenkring. Het is belangrijk een goede planning te hebben. 15 jaar geleden planden wij vrijwel al onze klanten op 8 weken. Tijden veranderen. Tegenwoordig worden vrijwel alle klanten op 7 weken gespoten. Wij houden zelf op de planning de vleeskuikenklanten bij. Voordat we ander werk aannemen, zorgen we dat eerst de vleeskuikenklanten ingepland staan. Hier mag geen dag verloren worden.

De meeste vleeskuikenklanten reinigen we met ons eigen materiaal. Indien mogelijk een lagedruk spoelpomp voor het dak en de vloeren. Dit werkt enorm tijdsbesparend. De drink en voerlijnen worden bij voorkeur eerst met ons eigen inweekmiddel ingezeept en vervolgens met hogedruk afgespoten. Indien gewenst kan dit ook met warm water hogedruk op 70 graden. Tot slot worden de muren en de vloer afgewerkt.

De pluimveehouder hoeft tijdens de reinigingswerkzaamheden niet in de buurt te blijven. Omdat meestal dezelfde ploegbazen iedere ronde dezelfde vleeskuikenbedrijven reinigen, kennen zij deze bedrijven en kunnen zij dus zelfstandig alles bedienen: kleppen, oplier systemen, etc. De pluimveehouder kan de volgende dag op een schoon bedrijf verder werken.